Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Τηλέφωνο+302310688533

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός των Γραφικών Τεχνών

09/07/2019
από Leo Gjura


Βήματα :


1.Κάνε εγγραφή στο www.printshop.gr

Οι νικητές θα προκύψουν από την λίστα των εγγεγραμμένων μελών τις σελίδας μας από τις 5/7 που ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός έως και τις 31/7 που λήγει.

1.1 Ολοκλήρωσε μια παραγγελία και διεκδίκησε περισσότερες από 1000 κάρτες.

Για κάθε παραγγελία η οποία ολοκληρώνεται κατά την διάρκεια του διαγωνισμού κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό έχοντας την δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερες από μία φορά τις 1000 επαγγελματικές κάρτες.

Η σχεδίαση ενός logo ©

15/06/2019
από Joris Κιτσιούλης

Το λογότυπο αποτελεί το βασικό αναγνωριστικό μιας εταιρίας ή ενός φορέα. Ένα γραφικό που συνδέεται συνειρμικά στο μυαλό του πελάτη με την ίδια την επιχειρήση. Η σχεδίαση του θα πρέπει να συμφωνεί με το ύφος και τις αξίες της επιχείρησης ή του οργανισμού και παράλληλα να είναι αξιομνημόνευτο.

Πριν τη δημιουργία του λογοτύπου σας, θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

Το πρώτο e-shop με Artificial Intelligence! ©

23/05/2019
από Joris Κιτσιούλης

Είμαστε περήφανοι γιατί αποτελούμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο, λαμβάνοντας υπόψιν την τεχνολογική πρόοδο και τις τάσεις της αγοράς, αναπτύχτηκε και υιοθέτησε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Το λογισμικό που βρίσκεται πίσω απ' το e-shop υποστηρίζει αρχικά πρωτοβουλίες μείωσης δαπανών, αυτοματοποιώντας τις απλές και επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως τη γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, μιμείται όλες εκείνες τις ενέργειες ενός διαχειριστή και κατ' επέκταση υπονοεί την ύπαρξη μιας -με όρια- ευφυΐας και προσαρμοστικότητας. Συλλέγει και επεξεργάζεται στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, και αφετέρου λαμβάνει αποφάσεις με στόχο να βελτιστοποιήσει την τελική προσφερόμενη αξία. Είναι ικανό λοιπόν, για κατανόηση, μάθηση, υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων.