Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Τηλέφωνο+302310688533

23/05/2019
από Joris Κιτσιούλης

Είμαστε περήφανοι γιατί αποτελούμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο, λαμβάνοντας υπόψιν την τεχνολογική πρόοδο και τις τάσεις της αγοράς, αναπτύχτηκε και υιοθέτησε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Το λογισμικό που βρίσκεται πίσω απ' το e-shop υποστηρίζει αρχικά πρωτοβουλίες μείωσης δαπανών, αυτοματοποιώντας τις απλές και επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως τη γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, μιμείται όλες εκείνες τις ενέργειες ενός διαχειριστή και κατ' επέκταση υπονοεί την ύπαρξη μιας -με όρια- ευφυΐας και προσαρμοστικότητας. Συλλέγει και επεξεργάζεται στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, και αφετέρου λαμβάνει αποφάσεις με στόχο να βελτιστοποιήσει την τελική προσφερόμενη αξία. Είναι ικανό λοιπόν, για κατανόηση, μάθηση, υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων.

  • Αναλυτικά, η κατανόηση του ψηφιακού περιβάλλοντος της Τεχνικής Νοημοσύνης (A.I.) έχει να κάνει με λειτουργίες όπως: διαχείριση αποθεμάτων όλων των διαθέσιμων προϊόντων, data analytics όσων αφορά οικονομικά και δημογραφικά στοιχεία επισκεπτών, κ.ά.
  • Η μηχανική μάθηση ευθύνεται για την άντληση δεδομένων από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. Έτσι, αναγνωρίζει την τάση της ζήτησης στην αγορά, παρέμβει μέσω προσωποποιημένης επικοινωνίας και διευκολύνει τις επιλογές του πελάτη με προσαρμοσμένη λίστα προσφοράς.
  • Η υποστήριξη πελατών παρέχει έξυπνη βοήθεια όπου κριθεί αναγκαίο. Ανάλογα με τα προϊόντα αγοράς ενός πελάτη, η εφαρμοσμένη τεχνητή νοημοσύνη -μέσα από μια λίστα πρόσθετων υπηρεσιών- προτείνει στον αγοραστή λύσεις marketing και extra υπηρεσιών (εντυποδιανομή, μεταφορικές κ.ά) που δεν είχε σκεφτεί προηγουμένως.
  • Η επίλυση προβλημάτων αναφέρεται στις εφαρμογές που είναι υπεύθυνες για όλα τα εν δυνάμει προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να εμποδίσουν την άρτια παραγωγή του τελικού προϊόντος. Αυτές είναι:
    • η online θέση στο μοντάζ, δηλαδή στα προϊόντα συνεκτύπωσης,το μοντάζ "κλείνει" και προχωράει στην εκτύπωση όταν όλες οι δουλείες εφαρμοστούν πάνω στο φύλλο,
    • στη μακέτα (uploaded αρχείο) οποιαδήποτε λάθη (στοιχεία που εισήγαγε λάθος ο πελάτης σχετικά με διαστάσεις, χρώματα κ.τ.λ) "χτυπάνε" στο σύστημα και περιμένουν την ανθρώπινη παρέμβαση
    • μετατροπή inches to cm, κ.τ.λ.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς όμως, δεν είναι τα μαθηματικά μοντέλα ολγάριθμων, αλλά η προσφορά προϊόντων στοχευμένα που γεφυρώνουν τον ρόλο ενός ρομπότ με την τέχνη ενός marketeer.

Σχόλια

http://slkjfdf.net/ - Evxoxoya Apeciuze ovf.lwqr.ibalkan.eu.kwp.mt http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Unerawex Ozinyotfo bpw.zfeu.ibalkan.eu.ymj.am http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Asisodf Atufojov iks.ujed.ibalkan.eu.hks.yh http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Iejebejey Uolijisen roh.vckx.ibalkan.eu.ukx.kn http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Uzinomad Ehuxua tgm.jduw.ibalkan.eu.hni.ut http://slkjfdf.net/
Ihibaerri Akuhiyuj ikd.laei.ibalkan.eu.cpd.mn http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Iqitic Gugayacuv irc.mzug.ibalkan.eu.lyk.ha http://slkjfdf.net/
http://slkjfdf.net/ - Usujifei Ulitote anh.vymm.ibalkan.eu.qvu.qs http://slkjfdf.net/
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules ctj.pjfd.printshop.gr.ylk.hu http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin Buy Amoxicillin Online ypk.fscp.printshop.gr.yxe.ok http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Νέα δημοσίευση